Bantuan Tunai Hibah Dan Perlindungan Takaful Percuma B40 M40

jom beli pam zakar di hebatmalam.info pam vakum lelaki hydro pump bathmatemerupakan pam vakum lelaki membesarkan batang dan zakar yang terbaik didunia perhatian berhati hati dengan scammer untuk mengelakkan tertipu sila deal cod dengan pengikan jangan bank in jika peniaga itu bukan peniaga sebenar
pam vakum untuk lelaki
pam vakum untuk lelaki
pam vakum lelaki menggunakan air,bukan udara untuk tekanan

​​​​​​Program pertama seumpamanya di Malaysia ini dilancarkan pada tahun 2022 lepas, telah membuka satu dimensi baru berkenaan pandangan negatif masyarakat terhadap industri insurans, seolah-olah pengambilan polisi insurans tidak menguntungkan. Ini terkait dengan keperluan pemegang polisi untuk mencarum dan melabur setiap bulan untuk satu skim perlindungan dan pulangan yang samar-samar di banyak mata masyarakat terutamanya orang-orang Melayu. Kelompok ini cenderung memikirkan pulangan dan keuntungan segera lebih lebih lagi dalam situasi ekonomi masa kini yang kian parah selepas dampak pandemi Covid 19.

Kini melalui program referral BZ Force Zurich berserampang dua mata, orang ramai boleh menikmati manfaat 2 In 1, iaitu menjana pendapatan segera lebih RM19,000 sebulan selama 4 tahun (48 bulan) tanpa perlu pun menjadi agen insuran selain mendapat perlindungan hibah polisi insurans untuk hari tua mendatang dengan hanya membuat sekali saja pelaburan serendah RM100. Baca selanjutnya untuk faham bagaimana semua ini boleh anda nikmati tanpa anda perlu menjadi agen insurans malah tanpa perlu bercakap dan bertemu sesiapa pun untuk membuat presentasi. Tidak kah ini amat menarik?

BZ Force adalah kerjasama antara Buss Consulting Group dan Zurich Takaful Malaysia. Buss Consulting Group ialah salah satu agensi insurans terkemuka dalam APAC dan telah wujud di Malaysia sejak tahun 2005. Sebaliknya, Zurich ialah syarikat insurans antarabangsa dengan lebih daripada 30 cawangan di Malaysia, menawarkan pelbagai penyelesaian termasuk Life, General dan insurans Takaful.

Untuk maklumat lanjut, kunjungi laman tinyurl.com/zurichbzforce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tambah saiz order 0148040578

buat duit jom

order ubat kuat wassap 0148040578

iklan terkini

tempah gazebo murah

renovate rumah murah

Pelawat