Pembekal Makanan VEGETARIAN terbesar di MALAYSIA

jom beli pam zakar di hebatmalam.info pam vakum lelaki hydro pump bathmatemerupakan pam vakum lelaki membesarkan batang dan zakar yang terbaik didunia perhatian berhati hati dengan scammer untuk mengelakkan tertipu sila deal cod dengan pengikan jangan bank in jika peniaga itu bukan peniaga sebenar
pam vakum untuk lelaki
pam vakum untuk lelaki
pam vakum lelaki menggunakan air,bukan udara untuk tekanan

Ahimsa Vege Health food industries Sdn Bhd Introduction.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Saya Mohd Helmi Bin Kamarudin sebagai Sales & Marketing dari AHIMSA VEGE HEALTH FOOD INDUSTRIES SDN BHD. Tugas saya adalah untuk mempromosikan makanan jenis vegetarian yang enak. Di AHIMSA VEGE HEALTH FOOD INDUSTRIES SDN BHD), kami menyediakan pelbagai produk makanan VEGETARIAN yang semestinya HALAL (MS 1500 1016012/2009), HACCP certified dan mempunyai ISO 22000.

Adakah pihak Tuan/ Puan berminat sekiranya pihak kami mempromosikan produk kami kepada follower tuan / puan, Sekiranya perlu saya akan berjumpa dengan Tuan Puan untuk berbincang.

Dengan kerja sama ini, perusahaan Tuan/Puan akan mendapatkan pembekal makanan vegetarian tertua di Malaysia. Kami mempunyai lebih dari 100 produk makanan. Kami sudah bersedia untuk memasuki pasaran pasaraya kerana kami mempunyai pengalaman yang lama dalam menghasilkan produk vegetarian ini.

Semuanya resipi dari kami (inhouse). Antara produk terlaris kami adalah rendang mushroom, curry mushroom bite dan rasanya memang hampir serupa dengan daging sekali dengan texturenya, Assam Fillet pula rasa seperti asam pedas ikan. Sekarang makanan vegetarian sudah upgrade dan rasanya enak. Sebelum ini, kami tidak dikenali kerana membuat pasaran org cina dan india sahaja. Sekarang kami ingin mencuba memasuki pasaran Melayu pula. Tuan/ Puan harus mencuba produk kami. Design yg sedia ada akan ditambah baik sedikit demi sedikit akan menukar konsep dari berwarna warni kepada yang lebih premium di masa akan datang.

Sekiranya pihak Tuan/Puan berminat, boleh kah meluangkan waktu untuk kita berjumpa dan bersemuka berbincang. Akhir sekali, saya memohon maaf sekiranya saya membuat tuan tidak selesa dengan email saya ini. Dengan ini saya berharap Tuan/Puan pertimbangkan untuk berjumpa dengan saya pada bila- bila masa sahaja.

Saya tunggu kabar selanjutnya dari Pihak Tuan/ Puan.

Terima kasih,

HELMI KAMARUDIN
Sales & Marketing Executive

(AHIMSA VEGE HEALTH FOOD INDUSTRIES)
Email : helmi@ahimsa.com.my
website : shop.ahimsa.com.my/  list product kami

No Tel : 016-216 3949

Our online shop
Website: shop.ahimsa.com.my/
Shopee: shopee.com.my/ahimsafrozenfood
Lazada: www.lazada.com.my/shop/ahimsa-vege-health-food?spm=
Tiktok: www.tiktok.com/@vegehealthfood?_t=8a4zst3m70L&_r=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tambah saiz order 0148040578

buat duit jom

order ubat kuat wassap 0148040578

iklan terkini

tempah gazebo murah

renovate rumah murah

Pelawat